Polderhuis Het Loo
"Jouw thuis in de polder"

Wat bieden wij:

Polderhuis het Loo is nieuw en biedt begeleid wonen aan mensen met een verstandelijke beperking. We zoeken mensen die bij ons willen komen wonen, Daarbij kijken we naar de persoon, maar ook naar de samenstelling van de groep. We vinden het belangrijk dat de bewoners het onderling zo goed mogelijk met elkaar kunnen vinden. Hier is natuurlijk geen garantie voor, maar er zijn een aantal dingen waar we op letten:

·      Welke hulp heb je nodig
·      Welke beperking heb je precies
·      Hoe is je karakter
·      Wat vind je leuk om te doen
·      Kunnen wij de zorg en begeleidingsvraag ook leveren
·      Heb je een PGB indicatie 4, 5 of 6

 Polderhuis het Loo "Jouw thuis in de polder"

Polderhuis het Loo ligt aan de rand van Hazerswoude. In onze Polderhuis mag je lekker naar buiten. Bij ons is heel veel ruimte en veel groen, we gaan dieren houden waar we samen voor zorgen. Er staan grote, mooie bomen, er komt een groentetuin en een tuin met planten en bloemen die goed zijn voor bijen en vlinders. Ook binnen is er veel ruimte. De huiskamer wordt ruim en licht, maar toch knus. Net als bij ons thuis nu. 

Als je bij ons komt wonen dan woon je in het Polderhuis. Dit huis heeft een grote keuken waar we met elkaar kunnen koken en eten, een grote woonkamer met fijne banken en stoelen. In je eigen kamer mag je zelf weten wat je mooi vindt. We hebben de kamers extra groot gemaakt, zodat je goed je eigen plekje kan maken.