Polderhuis Het Loo
"Jouw thuis in de polder"

Onze organisatie

Waar staat Polderhuis het Loo voor: 

In ons Polderhuis vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis kan voelen. Je mag jezelf zijn en je doet mee met de woongroep. "Eitjes halen bij de kippen, opruimen van je eigen kamer en het mooi maken van je eigen kamer, helpen in de tuin en samen koken".  Als je iets niet kunt, maar wilt leren dan helpen we je daarbij. Thuis is het ook gezellig en we maken plezier. Met leuke uitjes, filmavonden, verjaardagen en vakanties.  

De dagen zullen herkenbaar zijn met een vertrouwd ritme. We bieden je hulp bij het opstaan en naar je werk of dagbesteding toe te gaan. Als je thuis komt, ontvangen we je en kan je wat voor je zelf doen als je dat wil. Samen met de bewoners zal het eten bereid worden en eten we zo veel mogelijk samen. In de avond kunnen we lekker tv kijken of sporten. We vinden het belangrijk dat je ook een eigen plek hebt, dit in je appartement of studio. Deze mag je naar eigen smaak inrichten.

Met jou en met jouw ouders of vertegenwoordigers maken we een plan over de zorg en begeleiding die jij nodig hebt bij ons in het Polderhuis. We komen samen, omdat we willen weten of iedereen tevreden is over de zorg en begeleiding die wij bieden. Soms kunnen dingen beter en maken we daar samen afspraken over. Daar willen we open en eerlijk over praten, maar vooral werken aan hoe we dat doen.

 “Ik kijk bij Ipse de Bruggen altijd naar hoe innovatie de zorg kan verbeteren. Er is hier veel te halen ik neem dit mee naar ons Polderhuis” Jaap Loomans